Σχετικά με την εταιρεία

Σύντομη παρoυσίαση της ΑenaonSolutions A.E.

 

H επιχείρηση ιδρύθηκε το 2007 στη Θεσσαλονίκη και δραστηριοποιείται στην πώληση και υποστήριξη συστημάτων υπολογιστών, περιφερειακών και ολοκληρωμένων λύσεων πληροφορικής στον ελλαδικό χώρο.  Παράλληλα, η εταιρεία εξειδικεύεται σε εφαρμογές σχετικές με την ηλεκτρονική παρακολούθηση στόλου και την έκδοση εισητηρίων σε μέσα μαζικής μεταφοράς.

Για τη βέλτιστη λειτουργία της η επιχείρηση διαθέτει:

·        Oργανωμένη αποθήκη εντός των εγκαταστάσεών της για την άμεση αποστολή των προιόντων στο πελατολόγιό της.

·        Ηλεκτρονικό κατάστημα (Β2Β), το οποίο παρέχει πληροφορίες σχετικά με τα προιόντα, διαθεσιμότητα, τιμές και δίνει τη δυνατοτητα στον πελάτη να θέτει ηλεκτρονικά τις παραγγελίες του και να ελέγχει την πορεία εξέλιξής τους. Η εφαρμογή διαθέτει εξατομικευμένη πληροφόριση για οικονομικά θέματα και ιστορικό παραγγελιών.

·        Εξειδικευμένο προσωπικό για τη σχεδίαση των βέλτιστων λύσεων  σε συνεργασία με τους συνεργάτες (pre-salessupport) και τεχνικό τμήμα για την κάλυψη τεχνικών θεμάτων.

·        Συνεργασία μακράς πνοής με επιλεγμένους οίκους του εξωτερικού και του εσωτερικού για την επιλογή και τον διαρκή εμπλουτισμό της γκάμας των προιόντων της.

·        Οργανωμένο τμήμα συναρμολόγησης ηλεκτρονικών υπολογιστών, προσαρμοσμένων στις ανάγκες των πελατών.

·        Η εταιρεία έχει καθιερώσει σύστημα διαχείρισης ποιότητας το οποίο είναι σε συμμόρφωση με το Διεθνές Πρότυπο ISO:2008

 

Η εταιρεία από την ίδρυσή της επενδύει στις μακρόχρονες και διαρκείς σχέσεις με τους πελάτες και τους προμηθευτές της έχοντας ως  θεμελιώδεις αρχές την αξιοπιστία, την υψηλή τεχνογνωσία και τον επαγγελματισμό. Η στόχευσή της είναι η διαρκής αναζήτηση καινοτόμων λύσεων και η αναβάθμιση των προιόντων και υπηρεσιών της.

 

UPS-Power Systems

Network Products

 

Printers

Printers

Servers

Servers

Barcode & POS

My Photostream